Aktuality
AktualityKronikaFotogalériaLinkyKlubovňaKontaktujte nás
04 júl 2024
Novinky

     Image
BNC ONLINESCORING
     Image  
PBC ONLINESCORING

SUMMER BOWLING TOURNAMENT 2024
18.-21.7.2024
RESERVATION
PROPOZÍCIE
EVENT RULES
MAZANIE-PATTERN
WEBSITE

HANDICAPY

BNC BODOVACÍ REBRÍČEK
REBRÍČEK
PROPOZÍCIE
BNC MASTERS

Vyhľadávnie
Ale vás tu je
>> 145 host(ia) online
Reklama
          Image
KAMIÓNOVÁ PREPRAVA
        PNEUSERVIS

Image

Image

BNC Follow Me 2018 Vytlač E-mail
07 apríl 2018
ImageTop 3 turnajaSobota, 7.4.2018. Štvordňový bowlingový maratón s názvom BNC Follow Me 2018 sa dostal do svojej finálovej úrovne a tým sa rozlúsklo niekoľko zásadných otázok. Po poslednej kvalifikačnej runde sme sa dozvedeli, že víťazom úvodnej časti sa stal so súčtom 1367 (priemer 227,83) Tomáš Vrabec z celkového počtu 139 účastníkov turnaja. Medzi 32 postupujúcich sa svojim výkonom 1229 nominovala aj neregistrovaná hráčka Milada Matušíková, tá si však vybrala štart vo finále B kategórie a tak uvoľnila miesto pre Pavla Konečného, ktorý sa tak stal posledným postupujúcim do štvrťfinále so súčtom 1208. Vo štvrťfinále predvádzali hráči svojimi výkonmi skvelý bowling a postup do semifinále si 16 hráčov muselo naozaj vybojovať. V tejto časti dosiahol najvyšší súčet Zoltán Skobrics a poslednou šťastnou postupujúcou bola Petra Stanková.
VÝSLEDKY MAZANIE
PROPOZÍCIE WEB STRÁNKA

 

Semifinále sa hralo na súčet troch hier od nuly a tu sa vynikajúco predviedol Jan Tříska, ktorý išiel do finále A z prvého miesta a s najvyšším prenosom bodov. Na postupovej čiare nastala bodová zhoda medzi Lukášom Andrássym a Denisom Kincom a tak o postupe Denisa rozhodlo pravidlo o vyššom dosiahnutom výkone v jednej zo semifinálových hier. Súčasne so semifinále A sa odohralo aj finále B, do ktorého sa nominovalo 16 najlepších neregistrovaných hráčov, pri absencii Andria Vereshchagina postupoval ako posledný Milan Rejda. Najväčšiu pozornosť si pri poslednej hre vynútil súboj o víťazstvo medzi Miladou Matušíkovou a Františkom Pokusom. Tesné víťazstvo v kategórii neregistrovaných hráčov si z turnaja odnáša František Pokus, na druhom mieste skončila Milada Matušíková a tretie miesto putuje do Maďarska zásluhou Ildikó Ködmön. Do finále A nastupovala osmička hráčov, tí si sem prenášali celý súčet bodov nahraných v semifinále a k tomu hrali tri ďalšie hry. Záverečnú časť o celkového víťaza turnaja najlepšie rozbehol Tomáš Vrabec výkonom 259, po druhej hre sa poradie premiešalo najmä vďaka výkonu 279 Jakuba Vlachoviča a zdalo sa, že už mu víťazstvo nemôže ujsť. Zrejme jedinej, komu sa to až tak nezdalo bola Petra Stanková a výkonom 269 v poslednej finálovej hre strhla víťazstvo na svoju stranu, druhý skončil Jakub Vlachovič pred tretím Janom Třískom. Petra Stanková sa stala osobnosťou BNC Follow Me 2018, keď si okrem víťazstva odnáša z turnaj aj ocenenia za najlepšiu ženu a za najvyšší výkon 279, ktorý ako prvá dosiahla. Ocenenie za najlepšieho juniora do 18 rokov patrí Jakubovi Vlachovičovi a najlepším seniorom nad 50 rokov sa stal Zoltán Skobrics. Petra Stanková bola hlavnou aktérkou aj pri losovaní špeciálnych cien, keď z množstva žetónov vytiahla 3 kusy a ich majitelia: Róbert Rusznyak jr., Ľuboslav Jurinyi a Stanislav Petreje sa stali šťastnými výhercami elektrických kolobežiek Xiaomi Mijia. Losovanie špeciálnych cien ukončilo 9. ročník BNC Follow Me, ktorý bol opäť na tej najvyššej športovej úrovni. Za jeho skvelú spoločenskú úroveň patrí vďaka všetkým zúčastneným a na skvelú zábavu na piatkovej „čundrcountry šou“, kde nám naživo do jednej v noci hrala kapela Malackí fešáci budeme ešte dlho spomínať. To je z diania na BNC Follow Me 2018 asi všetko, kompletný výsledkový servis a bohatú fotogalériu nájdete na turnajovej web stránke. Tak sa snáď stretneme zase o rok v termíne týždeň po veľkonočných sviatkoch  na jubilejnom 10. ročníku Follow Me. (Miro)

Image
Trojica najlepších vo finále A - 2.miesto Jakub Vlachovič, 1.miesto Petra Stanková, 3.miesto Jan Tříska
Image
Ocenení účastníci finále A na BNC Follow Me 2018
 
Image
Trojica najlepších vo finále B - 2.miesto Milada Matušíková, 1.miesto František Pokus, 3.miesto Ildikó Ködmön
 
Image
Petra Stanková - najlepšia žena turnaja a najvyšší výkon 279
 
Image
Jakub Vlachovič - najlepší junior do 18 rokov
 
Image
Zoltán Skobrics - najlepší senior nad 50 rokov
 
Image
Ľuboslav Jurinyi - jeden z troch výhercov špeciálnej ceny
 

ImagePiatok, 6.4.2018. Spolu 130 hráčov sa snažilo predviesť svoje bowlingové umenie na 9. ročníku BNC Follow Me. Najviac sa to zatiaľ podarilo Tomášovi Vrabcovi, ktorý sa so súčtom 1367 usadil na prvej pozícii priebežného kvalifikačného poradia. Pre poslednou kvalifikačnou rundou je potrebné k postupu do štvrťfinále mať nahraných 1193 bodov. Lenže zajtra ráno sa ešte bude kvalifikácia dohrávať a som presvedčený, že k postupu bude potrebný súčet nad 1200. V poradí neregistrovaných hráčov je najvyššie Milada Matušíková a šestnástka momentálne postupujúcich hráčov do finále B je vyznačená v PDF súbore žltou farbou...aj toto poradie sa môže ešte po rannej runde pomeniť. Štvrťfinále štartujeme o 12:00, teraz už je tu zábava s kapelu Malackí fešáci v plnom prúde!!!

 

Zoltán SkobricsŠtvrtok, 5.4.2018. Po druhom hracom dni máme už v tabuľke priebežného poradia kvalifikácie BNC Follow Me 2018 spolu 91 mien. Na pozíciu lídra sa prepracoval Zoltán Skobrics, keď v dnešnej poslednej runde dosiahol súčet 1347. Hranicu 1300 bodov zatiaľ pokorili štyria hráči a cez hranicu 1200 sa dostalo 14 hráčov. Aj tieto čísla ukazujú, že model mazania je značne náročný na presnosť a veľa chýb neodpúšťa. Je naozaj celkom možné, že hranica postupu do štvrťfinále bude pod súčtom 1200 ale spoliehať sa na to nedá, v turnaji sa totiž predstaví ešte okolo 50 nových tvári. V kategórii neregistrovaných hráčov je najvyššie na 35. pozícii Volker Kessler so súčtom 1130, do finále tejto kategórie postupuje spolu 16 hráčov. Zajtra turnaj pokračuje ďalšími štyrmi kvalifikačnými rundami a pripomínam, že od 19:00 bude v BNC pripravené pre účastníkov turnaja pohostenie a príde nám zahrať živá kapela Malackí fešáci, o zábavu bude teda postarané...

Atilla PletyákStreda, 4.4.2018. Prvý hrací deň 9. ročníka BNC Folllow Me sa v štyroch rundách predstavilo spolu 52 hráčov a už od úvodu sme boli svedkami hodnotných výkonov. Zatiaľ najvyšší výkon 278 drží Kristína Šramková, ktorá je v priebežnom poradí na 3. pozícii. Hráčom dňa sa stal so súčtom 1324 maďarský hráč Atilla Pletyák a cez hranicu 1300 sa dostal aj Roman Karlík. Na častú otázku „koľko treba na postup?“ zatiaľ nedokážem dať presnú odpoveď, myslím, že sa to bude pohybovať na 32. pozícii po kvalifikácii okolo čísla 1190. Zatiaľ najlepším neregistrovaným hráčom je Eduard Kotrik so súčtom 1123. Na programe je ešte 9 kvalifikačných rúnd a nájdete v nich stále dostatok miesta na svoje štarty.Celkovo je prihlásených cez 140 hráčov z viacerých krajín a pre všetkých účastníkov bude na piatok večer od 19:00 pripravené pohostenie a zábava pri živej hudbe. Na web stránke turnaja nájdete kompletný výsledkový servis a zopár fotiek bolo pridaných aj do fotogalérie.

< Predchadzajuci   Nasledujuci >
Kalendár

 Image
SUMMER BOWLING TOURNAMENT 2024
           18.-21.7.2024

 Image
       BNC 2023/2024
       BNC 2024/2025
      SBWZ 2023/2024

Odkazy