Aktuality
AktualityKronikaFotogalériaLinkyKlubovňaKontaktujte nás
04 júl 2024
Novinky

     Image
BNC ONLINESCORING
     Image  
PBC ONLINESCORING

SUMMER BOWLING TOURNAMENT 2024
18.-21.7.2024
RESERVATION
PROPOZÍCIE
EVENT RULES
MAZANIE-PATTERN
WEBSITE

HANDICAPY

BNC BODOVACÍ REBRÍČEK
REBRÍČEK
PROPOZÍCIE
BNC MASTERS

Vyhľadávnie
Ale vás tu je
>> 166 host(ia) online
Reklama
          Image
KAMIÓNOVÁ PREPRAVA
        PNEUSERVIS

Image

Image

Slovak Masters Tournaments 2007 Vytlač E-mail
16 február 2008
ImagePo druhý krát v histórii Bodovacieho Firo-tour rebríčka sa uskutočnil samostatný finálový turnaj hráčov zo Slovenska, Slovak Masters Tournaments 2007. Tak ako v predchádzajúcom ročníku sa stretli hráči a hráčky s najväčším bodovým ziskom za predchádzajúci rok v záverečnom finálovom turnaji. Tento krát bolo podujatie určené pre najlepších 32 hráčov v kategórii mužov, najlepších 8 hráčok v kategórii ženy a po prvý krát štartovali aj štyria najlepší juniori. V sobotu 16. februára privítalo Bowlingové centrum Victoria v Piešťanoch spolu 44 účastníkov podujatia. Účastníci v kategórii mužov a žien odohrali na úvod šesť kvalifikačných hier. Celkovo sa podujatie nieslo v svižnom tempe a hneď po úvodnej časti nasledovala finálová časť, hralo sa na 38 stopovom extraligovom mazaní. 
SMT 2007  PROPOZÍCIE  MAZACÍ MODEL
MUŽI KVALIFIKÁCIA FINÁLE 
ŽENY  KVALIFIKÁCIA  FINÁLE A, FINÁLE B
JUNIORI  FINÁLE A  FINÁLE B 

 

 

V kategórii mužov postupovalo do ďalšej časti osem najlepších hráčov. Na finálovú účasť bolo potrebné dosiahnuť minimálny náhod – 1125 (priemer 187,50), ktorý sa podarilo dosiahnuť Jurajovi Gažovi. Víťazom kvalifikácie v tejto kategórii sa stal Tomáš Magula s náhodom 1238 (priemer 206,33), ako jediný hráč dosiahol kvalifikačný priemer nad 200. Samotné finále odohrali hráči systémom round-robin. Po siedmych finálových hrách sa z víťazstva radoval René Blažek ml., ktorý si tak ako z predchádzajúceho ročníka podujatia odniesol trofej najcennejšiu. Na druhom mieste skončil Peter Šramko a tretie miesto si vybojoval Juraj Gažo. Najlepším našim klubovým hráčom sa stal Peter Sladký, ktorý obsadil celkové štvrté miesto.

V kategórii ženy v kvalifikačnej časti výrazne predčila ostatné hráčky Dáša Pospíšilová, ktorá postupovala do záverečného finále z prvej pozície s náhodom 1135 (priemer 189,17). Poslednou štvrtou postupujúcou sa vďaka vyššiemu výkonu v tejto časti podujatia stala Vanda Stowasserová s náhodom 978 (priemer 163,00). Tak ako v kategórii mužov aj ženy odohrali finálovú časť systémom round-robin. S ohľadom na počet finalistiek, ženy si zahrali svoje finálové hry 2x. Celkovou víťazkou Slovak Masters Tournaments 2007 sa stala Dáša Pospíšilová, na druhom mieste skončila Tamara Sedláčková a tretie miesto obsadila Michaela Blažeková.

V kategórii juniorov sa na podujatie kvalifikovali štyria hráči s najvyšším bodovým ziskom. V tejto kategórii sa kvalifikačná časť nehrala a zúčastnení hráči odohrali priamo finále systémom round-robin 2x. Najlepším hráčom sa stal Lukáš Andrássy, na druhom mieste skončil Tomáš Benko a tretie miesto si vybojoval Martin Pospíšil. (Braňo)

Image
Ocenení hráči v kategórii muži: Peter Šramko, René Blažek ml. a Juraj Gažo.
 
 
Image
Ocenené hráčky v kategórii ženy: Tamara Sedláčková, Dáša Pospíšilová a Michaela Blažeková.
 
Image
Ocenení hráči v kategórii juniori: Tomáš Benko, Lukáš Andrássy a Martin Pospíšil.
 

< Predchadzajuci   Nasledujuci >
Kalendár

 Image
SUMMER BOWLING TOURNAMENT 2024
           18.-21.7.2024

 Image
       BNC 2023/2024
       BNC 2024/2025
      SBWZ 2023/2024

Odkazy