Aktuality
AktualityKronikaFotogalériaLinkyKlubovňaKontaktujte nás
03 júl 2024
Novinky

     Image
BNC ONLINESCORING
     Image  
PBC ONLINESCORING

SUMMER BOWLING TOURNAMENT 2024
18.-21.7.2024
RESERVATION
PROPOZÍCIE
EVENT RULES
MAZANIE-PATTERN
WEBSITE

HANDICAPY

BNC BODOVACÍ REBRÍČEK
REBRÍČEK
PROPOZÍCIE
BNC MASTERS

Vyhľadávnie
Ale vás tu je
>> 105 host(ia) online
Reklama
          Image
KAMIÓNOVÁ PREPRAVA
        PNEUSERVIS

Image

Image

European Champions Cup 2007 - aktuálne Vytlač E-mail
22 september 2007
Image
Image
Víťazi 30. ECC - Ingunn Oien a Marco Reviglio
Sobota, 22.septembra - finále: Od desiatej hodiny sa začali štvrťfinálové vyraďovacie súboje v oboch kategóriách. Najväčším prekvapením bolo vypadnutie dovtedy skvelého Nóra M.Sandbaekena a Nemky T.Petty. Rakúšanovi T.Grossovi sa tak trochu viac otvorila cesta za vysneným víťazstvom, ale najprv poďme na ženy. V semifinále si poradila víťazka kvalifikácie Nórka I.Oien s Rakúšankou P.Klug a takto rozbehnutá prevalcovala v dvoch finálových zápasoch aj Švédku T.Forsell 245:182 a 223:192 a získala zlato. T.Forsell (SWE) teda získala striebro a bronz patrí porazeným semifinalistkám P.Klug (AUT) a I. Saldjian (FRA). Ešte raz musím pripomenúť, že na krásnom 15. mieste skončila naša Michaela Blažeková, čo môžeme určite považovať za doteraz najlepší výkon nášho reprezentanta na veľkom medzinárodnom podujatí. V mužskej kategórii sa v semifinále stretli T.Gross a R.Öberg (SWE), ktorý vyradil vo štvrťfinále M.Sandbaekena, ale Thomas mu už taký zážitok nedoprial a vyhral 2:1. V druhom zápase si poradil víťaz
Image ECC 2007 - VÝSLEDKY FOTO
 

kvalifikácie M.Reviglio (ITA) s P.Salonenom (FIN) tiež 2:1 na zápasy a mohlo sa začať vyvrcholenie šampionátu v podobe mužského finále. Zápas sa hral tiež na dve víťazné hry a tú prvú vyhral v tesnom pomere 244:235 M.Reviglio. Druhá hra už taká tesná nebola a po prehre 203:235 sa T.Grossovi sen o víťazstve na ECC opäť rozplynul a získal striebro. Zlato si zaslúžene odnáša M.Reviglio, ktorého zastihol šampionát v skvelej forme, bronz patrí obom porazeným semifinalistom. Po slávnostnom odovzdávaní ocenení a záverečnom bankete je už na programe iba odchod a dlhá cesta domov, tak prajem celej našej výprave pokojnú cestu a šťastný návrat. (Miro)

 Piatok, 21.septembra: Dnešným dňom sa ukončili kvalifikačné boje o postup do zajtrajších vzájomných finálových súbojov v osmičke najlepších mužov a v osmičke najlepších žien. V ženskej kategórii nakoniec stačil na postup priemer niečo cez 200 – striedavá dĺžka mazania už bola podstatne náročnejšia, paradoxne Miška na ňom zahrala svoju najlepšiu sériu – 1591 (priemer 198,88) a končí v turnaji na nádhernom 15. mieste s priemerom 193,29 po 24 hrách. Miška, dovoľ aby som ti z tohto miesta srdečne pogratuloval a poďakoval za krásny a zodpovedný výkon! Do finálovej časti postupujú zástupkyne Nórska, Nemecka, Francúzska, 2x Švédska, Dánska, Rakúska a Malty. V mužskej kategórii sa predpoklady o postupovom priemere skoro naplnili, bolo treba uhrať priemer takmer 209 a postúpili zástupcovia Talianska, Anglicka, Rakúska, Nórska, Švédska, Írska, Fínska a Grécka. Írovi Paulovi Stott sa v poslednej kvalifikačnej hre podarilo dokonca na duálnom mazaní zahrať Perfect Game. Marek sa ani dnes nepriblížil k výkonu s ktorým by mohol byť sám spokojný a s celkovým priemerom 181,04 obsadil konečné 36. miesto, čo je pre neho samotného určite sklamaním, ale určite v mnohom aj veľkým ponaučením. V sobotu sa od 10.00 začínajú štvrťfinálové vzájomné zápasy v oboch kategóriách, síce už bez našich zástupcov, ale aj tak to bude určite zaujímavé sledovať až do konca, kto nakoniec získa tie najvyššie ocenenia. (Miro)

ImageŠtvrtok, 20.septembra: Druhou sadou ôsmich hier na dlhom oleji pokračovali boje v kvalifikácii o 8 postupových miest v kategórii mužov a žien. Nór Mads Sandbaekken udržal prvé miesto po prvom dni a zdá sa, že na postup bude stačiť priemer okolo 210. Táto hranica je už bohužiaľ veľmi vzdialená pre Mareka, ktorý síce dnes zahral lepšie ako včera – 1525, no v súčte 2921 po 16 hrách to stačí na 33. miesto a strata 407 kolkov je už prakticky nezmazateľná. V ženskej kategórii sa dnes na prvé miesto prepracovala Nórka Ingunn Oien, no a Miška zahrala opäť dobre, keď ku včerajšiemu výkonu pridala takmer identických 1521, čo spolu dáva 3048 a priemer cez 190. Postupová hranica u žien vyzerá na priemer okolo 205, Miška je po 16 hrách na krásnom 15. mieste so stratou 208 kolkov a tak aj jej sa postup trošku vzdialil, ale ešte stále nádej žije, tak Miška držíme ti palce – zaber!!! Zajtra čaká na všetkých posledných 8 kvalifikačných hier, tento krát na striedavom oleji a Miška nastúpi na ich odohranie o 12.00, Marek o 20.00. Mená postupujúcich spoznáme zase okolo polnoci. (Miro)

Streda, 19. septembra: Dnešnou prvou sadou ôsmich hier na krátkom oleji sa začali boje na European Champions Cup 2007. Ženy aj muži boli rozdelení do dvoch skupín vo svojich kategóriách – Miška štartuje v skupine A žien a Marek v skupine A mužov. Miška nastúpila na dráhy ráno o ôsmej aby odohrala svojich prvých 8 z celkovo 24 kvalifikačných hier, dnes na krátkom oleji. Zahrala výborných 1527 (priemer 190,88) a dnes to stačilo na 13. miesto z celkovo 40 zúčastnených žien. Do sobotňajšieho finále postupuje iba najlepšia osmička a na tú Miška stráca 120 kolkov, čo je v zostávajúcich 16 hrách pre ňu celkom solídna pozícia a určite sa o postup veľmi posnaží. Marekovi sa dnes darilo oveľa menej, zahral 1396 (priemer 174,5) a od postupovej priečky ho už delí značná strata, ale pri sérii výnimočných výkonov je ešte všetko možné, aj keď ostatní borci si tiež budú postupové šance pozorne strážiť. Zajtra sa hraje ďalších 8 hier na dlhom oleji, Marek sa postaví na dráhy ráno o ôsmej a Miška večer o ôsmej. Obom strašne držíme palce a zajtra po zverejnení výsledkov tu znovu nájdete rekapituláciu druhého hracieho dňa. (Miro)

Nedeľa, 16. septembra: Prinášame niekoľko postrehov z ECC 2007 od René Blažeka z Foetzu v Luxemburgu. Okrem aktuálnych výsledkov a komentárov z podujatia sa vám budeme snažiť spestriť atmosféru v slovenskom tábore aj fotkami.

Dorazili po cca 17 hodinách nekonečnej naháňačky po rakúsko-nemeckých diaľnicach.  Myslel som si že to bude sranda v krajine neobmedzenej rýchlosti ale bolo to viac o držku  nedať sa zostreliť z cesty ako si rýchlo pojazdiť a vyskúšať čo autíčko dokáže. Dorazili sme o 12.30 miestneho času do mesta Livagne (2km od Luxembourgu) kde je náš hotel a zopár malinkých domov. Mimochodom sme odchádzali o 20.00 po AMF priamo Luxemburgu. Niektoré vety nemusia dávať zmysel nakoľko som totálne unavený a vyšťavený. Ubytovali sme sa a dali do poriadku po hygienickej stránke, boli sme už po tej noci a dni v aute celkom cítiť. Zbalili sme caky-paky a bleskem na centrum nakoľko do 17.00 bola povinnosť nahlásiť sa u organizátora. Prvé prekvapenie sa konalo na herni. Pekná síce staršia herňa zívala celkom prázdnotou a škoda že zíva aj teraz o 20.00. Väčšina hráčov cca 80% vlastne ešte ani nedorazila. Mysleli sme si že si odbijeme na herni Ballcheck tak sme zbalili aj Miškin vercajk. Ballcheck sa nekonal a konať nebude. Podľa vraj nových pravidiel sa bude konať Ballcheck priamo na dráhe náhodne vybraným hráčom. Ti ktorí však gule Ballcheckom neprejdú majú smolu. Odskúšali sme mazanie, resp. Miška s Marekom a musím úprimne povedať že som bol z obidvoch veľmi milo prekvapený. Bližšie info napíšem až zajtra po oficiálnom tréningu nakoľko prvou bitkou sa vojna nevyhráva. Mame celkom zlý pocit z organizátorov nakoľko je ich tu celkom 1 ks a ten má vo veciach značný zmätok. Označenie hráčov a oficiálov je úbohé a zvládlo by jeho výrobu aj 15 ročné dieťa s minimálnou znalosťou PC. Uvidíme možno sa to zlepší zajtra.

Pozdrav z Luxemburgu posielajú René, Miška, Robo, Marek a Katka.

< Predchadzajuci   Nasledujuci >
Kalendár

 Image
SUMMER BOWLING TOURNAMENT 2024
           18.-21.7.2024

 Image
       BNC 2023/2024
       BNC 2024/2025
      SBWZ 2023/2024

Odkazy