Aktuality
AktualityKronikaFotogalériaLinkyKlubovňaKontaktujte nás
03 júl 2024
Novinky

     Image
BNC ONLINESCORING
     Image  
PBC ONLINESCORING

SUMMER BOWLING TOURNAMENT 2024
18.-21.7.2024
RESERVATION
PROPOZÍCIE
EVENT RULES
MAZANIE-PATTERN
WEBSITE

HANDICAPY

BNC BODOVACÍ REBRÍČEK
REBRÍČEK
PROPOZÍCIE
BNC MASTERS

Vyhľadávnie
Ale vás tu je
>> 236 host(ia) online
Reklama
          Image
KAMIÓNOVÁ PREPRAVA
        PNEUSERVIS

Image

Image

Slovakia Old School Bowling Cup 2024 Vytlač E-mail
08 jún 2024
ImageTop 3 MastersSobota, 8.6.2024. Záverečný deň na Slovakia Old School Bowling Cupe 2024 sa rozbehol troma kvalifikačnými rundami súťaže trojčlenných tímov – Team. Spolu 34 súťažných trojíc bojovalo o postup do osem členného semifinále a základnú časť, hranú na súčet štyroch hier, najlepšie zvládla trojica Pavlikovský/Zoričák A./Kečkéš so súčtom 2629 bodov. Po jednej semifinálovej hre sme dostali štvoricu tímov, ktorá si to vo vzájomných K.O. súbojoch  rozdala o víťazstvo v tejto náročnej disciplíne. Dve prvé priečky nakoniec celkom zaslúžene obsadili dva české tímy v poradí - 1. Šimánek/Malec/Malcová, 2. Straková/Marešová/Liebichová, 3. miesto zostalo doma zásluhou trojice Hoos/Melkner/Koník. Do prestížneho záverečného Masters postúpilo už iba 32 najlepších hráčov podľa poradia v All Event, v ktorom zvíťazil Ladislav Šimánek s nádherným
VÝSLEDKY PROPOZÍCIE
MAZANIE  WEB STRÁNKA
VIDEO 1
VIDEO 2
VIDEO 3
 

 

súčtom 3685 bodov, čo predstavuje priemer na hru 230,31. Na Masters nenastúpili dvaja postupoví hráči a tak sa dostali aj hráči z pozícií 33 a 34 z All Event. Na všetkých 32 účastníkov čakali už iba tri záverečné hry, ktoré mali rozhodnúť o absolútnom Majstrovi Slovakia Old School Bowling Cupu 2024. Musím znovu skonštatovať, že tento záver už bol pre vyčerpaných hráčov extrémne obtiažny, tí sa však dokázali obdivuhodne skoncentrovať a vydať zo seba maximum svojich bowlingových zdatností. Pre ostatných hráčov, ktorí Masters sledovali to bol strhujúci zážitok sledovať boj o Majstra. Tým sa napokon nevídaným spôsobom stal Štefan Trembecký, ktorý z troch záverečných hier dosiahol neuveriteľný priemer 260 a myslím, že na to už do konca života nezabudne. Druhý skončil Anton Zoričák a aj tretie miesto zostáva na Slovensku zásluhou Petra Martinkoviča. Ak by sme sa pozreli na medailovú bilanciu hráčov troch zúčastnených krajín, tak víťazmi sa stali Slováci so ziskom 2x zlato, 1x striebro, 3x bronz, druhí boli Česi 2-2-0, tretí Maďari 0-1-1. Ocenenie za najvyšší ženský výkon 268 patrí Gabriele Malcovej a za najvyšší mužský výkon 299 Zoltánovi Radvánszkemu. Záverom sa chcem všetkým poďakovať za ich uznanie a pochvaly na prevádzku BNC, prípravu a organizáciu podujatia a veľmi ma teší, keď odchádzajú spokojní s prísľubom, že sa ku nám radi vrátia. Ďakujem, vážim si to.

Image
Top 3 Masters - 2.Anton Zoričák, 1.Štefan Trembecký, 3.Peter Martinkovič
Image
Top 3 Team - 2.Marešová/Liebichová/Straková, 1.Malec/Malcová/Šimánek, 3.Koník/Melkner/Hoos
Image
Najvyšší mužský výkon - Zsolt Radvánszki 299, najvyšší ženský výkon Gabriela Maclová 268

Top 3 DoublesPiatok, 7.6.2024. Druhý hrací deň na Slovakia Old School Bowling Cupe 2024 začínal od skorého rána súťažou dvojíc – Doubles. Celkovo sme v troch kvalifikačných rundách zaznamenali účasť 54 súťažných párov. Z nich najvyšší súčet dosiahla dvojica Šimánek/Fleischmann so súčtom 2743 bodov, čo znamenal nádherný priemer 224,08. Z postupových pozícií musela odstúpiť dvojica Martinkovič/Švárny pre neúčasť Petra Martinkoviča a tak sa do osem členného semifinále posunula ako posledná dvojica Vrážel/Soukup so súčtom 2443 bodov. Z uvedených čísiel je jasné, že sa hralo opäť hodne vysoko a v tomto trende sa pokračovalo aj v ďalších krokoch. Semifinále hrané na jednu hru skvele zvládla dvojica Lébrová/Surán, keď s neskutočným súčtom 532 bodov (priemer 262) postupovali do K.O. finále z 1. pozície. Táto dvojica sa dostala až do posledného súboja o zlato, kde nakoniec podľahli dvojici Pitaš/Mlčák. Títo chlapi zahrali vo finále priemer 235,5 a zaslúžene zvíťazili. Na prvých dvoch miestach teda končia českí hráči, tretie miesto získala maďarská dvojica Baranyai/Simon. Do poradia All Event sú už započítané súčty bodov hráčov z dvoch súťaží a priebežné prvenstvo drží Zsolt Radvánszki so súčtom 2736 bodov, momentálne poslednou postupujúcou do Masters z 32. pozície je Jana Marešová so súčtom 2338 bodov. Dnešný nádherný deň sme ukončili skvelou zábavou a pohostením na večernom bankete, z ktorého krátke videá si môžete pozrieť po otvorení priložených odkazov. My sme si skvelú atmosféru užívali do neskorého večera. V tombole si hlavnú cenu odniesla Anna Brokešová a z výhier ďalších cien sa potešili aj ďalší hráči. V sobotu je od skorého rána na programe súťaž trojčlenných tímov a celé podujatie bude zavŕšené súťažou Masters.

Image
Top 3 Doubles - 2.Surán/Lébrová, 1. Pitaš/Mlčák, 3.Simon/Baranyai
Image
Doubles - postupová osmička semifinalistov
Image
Víťazi cien v losovaní tomboly

Top 3 SinglesŠtvrtok, 6.6.2024. Úvodnou disciplínou na podujatí Slovakia Old School Bowling Cup 2024 býva už tradične súťaž jednotlivcov – Singles. Tej tohtoročnej sa zúčastnil rekordný počet 108 hráčov a tí predvádzali v BNC unikátne bowlingové divadlo. Víťazom kvalifikácie sa stal Zsolt Radvánszki so súčtom 1483 bodov (priemer 247,17) a to nebolo z jeho strany zďaleka všetko. Bol totiž blízučko ku Perfect Game a jeho výkon 299 je teda zatiaľ najvyšším v turnaji. K postupu do osmičky semifinalistov bolo potrebné dosiahnuť súčet 1296 bodov a ten mal na konte Tamás Perzel. Cez hranicu 1200 bodov sa dostalo dnes až 22 hráčov a to znamená, že postupová hranica na 32 členný Masters bude veľmi vysoká. Víťazom Singles sa napokon stal Vladimír Pavlikovský, ktorý v poslednom zápase o zlato zdolal dnes skvele hrajúceho Zsolta Radvánszkého, v súboji o 3. miesto zvíťazil Anton Zoričák nad Tamásom Perczelom. Pre Slovensko to bol teda dnes úspešný deň so ziskom dvoch cenných kovov. Zajtra nás čaká od 8:00 náročný deň so súťažou dvojíc – Doubles, po skončení ktorej bude nasledovať obľúbený banket s viac chodovou večerou, vystúpením tanečníc a živou hudbou. Nebude chýbať ani tombola.

Image
Top 3 Singles - 2.Zsolt Radvánszki, 1.Vladimír Pavlikovský, 3.Anton Zoričák
Image
Singles - postupová osmička semifinalistov
Image
Zsolt Radvánszki - 299
 

ÚVOD. Opäť sa hlási o slovo Slovakia Old Scholl Bowling Cup – zakladateľ tradičného seniorského podujatia, ktoré sa neskôr udomácnilo aj v Čechách a Maďarsku. Turnaj sa uskutoční v termíne 6.-8.6.2024 v BNC Bratislava za nezmenených pravidiel a formátu. Opäť sa bude súťažiť v jednotlivcoch, dvojiciach, trojiciach a pre najlepších 32 hráčov z All Eventu bude pripravený prestížny Masters. Pre Top 3 hráčov v každej z vypísaných súťaží sú pripravené trofeje a finančné ocenenia v celkovej výške 1300€. Okrem športovej časti bude na piatok večer pripravená spoločenská recepcia s dobrý jedlom, kultúrnym programom (živá hudobná produkcia) a tombolou s hlavnou cenou – 43“ LED TV a ďalšími vecnými cenami. Toto všetko môžete zažiť počas troch dní v BNC, cena štartovného vrátane účasti na piatkovej recepcii je 105€. V obsadzovačke sú vypísané rundy iba na kvalifikáciu jednotlivcov, na dvojice a trojice sa budete prihlasovať už priamo v BNC počas konania Slovakia Old School Bowling Cupu 2024. Prvá runda je určená pre domácich hráčov a hráčov z bližšieho okolia, posledná runda je určená pre hráčov zo vzdialenosti cez 300km. Ubytovanie v BNC Hoteli je nutné riešiť výhradne cez osobu Miroslava Koníka – organizátora podujatia. Model mazania bude zverejnený najneskôr jeden mesiac pred začiatkom podujatia. (Miro)


< Predchadzajuci   Nasledujuci >
Kalendár

 Image
SUMMER BOWLING TOURNAMENT 2024
           18.-21.7.2024

 Image
       BNC 2023/2024
       BNC 2024/2025
      SBWZ 2023/2024

Odkazy