Aktuality
AktualityKronikaFotogalériaLinkyKlubovňaKontaktujte nás
03 júl 2024
Novinky

     Image
BNC ONLINESCORING
     Image  
PBC ONLINESCORING

SUMMER BOWLING TOURNAMENT 2024
18.-21.7.2024
RESERVATION
PROPOZÍCIE
EVENT RULES
MAZANIE-PATTERN
WEBSITE

HANDICAPY

BNC BODOVACÍ REBRÍČEK
REBRÍČEK
PROPOZÍCIE
BNC MASTERS

Vyhľadávnie
Ale vás tu je
>> 228 host(ia) online
Reklama
          Image
KAMIÓNOVÁ PREPRAVA
        PNEUSERVIS

Image

Image

Summer Bowling Tournament 2020 Vytlač E-mail
19 júl 2020
ImageTop 3 turnajaNedeľa, 19.7.2020. Záverečný hrací deň SBT 2020 sa začal poslednou kvalifikačnou rundou, po ktorej sme spoznali 32 postupujúcich štvrťfinalistov. Celkovo sa na turnaji predstavilo 85 hráčov, medzi nimi väčšia skupina hráčov zo Slovinska, menšia skupina z Maďarska, silná skupina hráčov z Moravy a zvyšok tvorili domáci slovenskí hráči. Hneď na úvod záverečnej kvalifikačnej rundy sme mali možnosť sledovať skvelé predstavenie dvoch slovenských hráčov hrajúcich spoločne na jednej dráhe. Alex Basala a Tomáš Vrabec bok po boku strajkovali a vyzeralo to, že to potiahnu až do konca prvej hry. Nakoniec sa to podarilo iba Alexovi, ktorý tak ozdobil turnaj s Perfect Game (video), Tomáš dosiahol výkon 289. Útokov na Perfect Game bolo viacero, jeden nám predviedla aj mladučká Eliška Krummerová, bol z toho napokon výkon 277, čo bola najvyššia ženská hra turnaja. Najlepším neregistrovaným hráčom
VÝSLEDKY
PROPOZÍCIE MAZANIE
WEB STRÁNKA

 

sa stal Bohuslav Kostelecký na konečnom 53. mieste. Víťazom kvalifikácie sa stal Zdeněk Minář so súčtom1397, na postup do štvrťfinále bol potrebný súčet 1213 Lenky Šulkovej, dvaja hráči sa však nedostavili a tak dostali možnosť aj Igor Gaber a Andrej Hoos. Vo štvrťfinále sa hrali štyri hry, ku ktorým sa hráčom pripočítal prenos 50% z kvalifikácie. Aj tu sme videli útok na Perfect Game, od Michala Homolu už druhý na turnaji, skončilo tak však pri číslo 289. Vo štvrťfinále sa hralo veľmi vysoko, najvyšší súčet dosiahol Dávid Barak a vo štvrťfinále zvíťazil. Do semifinále postúpilo 16 hráčov a hrali sa tu tri hry od nuly a až traja hráči pokorili hranicu 700 bodov. Do finále postúpili už iba Slováci a hráči Moravy v pomere 5:3. Do finále si osmička hráčov priniesla celý súčet bodov zo semifinále a hrali sa záverečné dve hry turnaja. Najlepšiu východiskovú pozíciu mal prvý po semifinále Tomáš Vrabec, ale nepodarilo sa mu ju premeniť na celkové víťazstvo. To v záverečnom frame druhej hry strhol na svoju stranu Roman Karlík, druhý finišoval Dávid Barak, tretí na bedni skončil Jan Tříska a takéto je poradie zvyšných finalistov: 4. Tomáš Vrabec, 5. Lukáš Andrássy, 6. Pavol Kečkéš – najlepší senior turnaja, 7. Eliška Krummerová, 8. Radovan Uher. Pri pohľade na množstvo farebných čísiel vo výsledkovej tabuľke je jasné, že turnaj mal veľmi vysokú športovú úroveň, na akú sme pri medzinárodných turnajoch v BNC už zvyknutí. Za to patrí vďaka všetkým, ktorí aj v tomto nešťastnom období merali cestu do Bratislavy, rovnako obsluhe bowlingu v BNC a celkovej príprave centra, takisto personálu reštaurácie. Verím, že takýchto skvelých turnajov zažijeme v BNC ešte veľmi veľa a budem rád, keď sa na nich s vami opäť stretnem. Kompletný výsledkový servis a zopár obrázkov vo fotogalérii nájdete na web stránke podujatia. 

Image
Trojica najlepších - 2.miesto Dávid Barak, 1.miesto Roman Karlík, 3.miesto Jan Tříska
Image
Ocenení finalsiti na SBT 2020
 
Image
Najvyšší mužský výkon - Alex Basala 300
 
Image
Najvyšší ženský výkon - Eliška Krummerová 277
 
Image
Najlepší senior nad 50 rokov - Pavol Kečkéš
 
Image
Najlepší neregistrovaný hráč - Bohuslav Kostelecký
 

Zdeněk MinářSobota, 18.7.2020. Tretí hrací deň na SBT 2020 sa niesol v znamení vysokých čísiel. Postarali sa o to najmä hráči spoza Moravy, ale nie len oni. Víťazom hracieho dňa sa stal Zdeněk Minář a so súčtom 1397 vedie kvalifikačné poradie. Druhý je Roman Karlík so súčtom 1374, na tretie klesol Michal Homola 1366. Postupová hranica sa poriadne dvíha, už je na čísle 1211 a je tu predpoklad, že sa ešte dvihne niekde k číslu 1230. Uvoľnilo sa viacero miest v poslednej kvalifikačnej runde so začiatkom o 10:00, je tu teda ešte príležitosť vylepšiť si skóre a zabojovať o postup do štvrťfinále. Vyvrcholenie turnaja bude skvelý náboj...nenechajte si to ujsť.

 

 

Miroslav KoníkPiatok, 17.7.2020. Druhý hrací deň na SBT 2020 priniesol niekoľko pozoruhodných momentov. Turnaj je síce poznamenaný súčasnou pandemickou dobou spojenou s nevídaným odhlasovaním štartov mnohých hráčov, na druhej strane sa stále tešíme z možnosti zahrať si v medzinárodnej konkurencii aj s kamarátmi z iných spriatelených krajín. Večerná malá oslava 57. narodenín Davorina Tepeha je toho jasným dôkazom...prajem aj touto cestou všetko naj Davorin. Do turnaja zatiaľ prehovorilo svojimi výkonmi 57 hráčov, líderskú pozíciu stále drží Michal Homola so súčtom 1366, na druhé miesto sa už prepracoval Miroslav Koník vďaka výkonu 1329 z večernej rundy druhého hracieho dňa. Sme tesne za polovicou kvalifikácie a momentálne by stačil na postup do štvrťfinále súčet 1127, číslo potrebné na postup však určite po dnešnom dni bude niekde pri hranici 1200. Sám som na to veľmi zvedavý, ale najmä sa teším na všetkých, ktorí sa na turnaji predstavíte.

Michal HomolaŠtvrtok, 16.7.2020. Prvý hrací deň SBT 2020 priniesol tri kvalifikačné rundy, v ktorých sa zatiaľ predstavilo 36 hráčov. Viacerí z nich dosahovali na 42 stopovom mazaní s názvom Chromium pozoruhodné výkony. Pozornosť si vynútil najmä Michal Homola svojim útokom na Perfect Game, ktorý síce nedotiahol k dokonalosti, ale výkon 288 mu značne dopomohol k víťazstvu v runde. Michalov súčet 1366 navyše stačí zatiaľ na líderské postavenie v priebežnom kvalifikačnom poradí pred druhým Dávidom Barakom 1311, tretí je Ján Debnár 1306. Najlepším z neregistrovaných hráčov je zatiaľ Bohuslav Kostelecký so súčtom 1133, zo žien je prvá Lenka Šulková 1213. Pred sebou máme ešte ďalšie kvalifikačné dni a v nich ďalších osem kvalifikačných rúnd. Je teda stále dostatok miesta zlepšovať sa a postupovať v kvalifikačnej tabuľke nahor. Pripomínam, že do štvrťfinále postupuje 32 hráčov podľa poradia a berú si zo sebou 50% kvalifikačného súčtu. Kompletné doterajšie výsledky nájdete na turnajovej web stránke.

ImageÚvod. V termíne 16.-19.7.2020 sa v BNC Bratislava uskutoční ďalší ročník Summer Bowling Tournamentu. Tento letný turnaj sa teší každoročne veľkej priazni účastníkov z viacerých krajín aj z dôvodu jeho letného termínu a tiež z dôvodu nízkeho štartovného a pekných ocenení. Na víťaza čaká hlavná výhra 500 eur, ocenených bude však oveľa viac hráčov a tradične aj každý víťaz rundy získa vecnú cenu v podobe balíka pív dobrej značky. Turnajový systém som oproti predošlým ročníkom mierne upravil. Z kvalifikácie hranej na súčet 6 hier postúpi 32 hráčov. Do štvrťfinále si prenášajú 50% súčtu a odohrajú ďalšie 4 hry. Do semifinále postúpi 16 a čakajú na nich ďalšie 3 hry hrané od nuly. Do záverečného finále si najlepších 8 hráčov prenáša celé skóre a odohrajú k nim posledné 2 hry. Ženám, juniorom, seniorom a neregistrovaným hráčom sú prideľované handicapy v zmysle priložených propozícií. Všetky ďalšie dôležité informácie o turnaji - formát, časový plán, ocenenia, info o ubytovaní, info z predchádzajúcich ročníkov a počas turnaja aj výsledkový servis nájdete na samostatnej web stránke turnaja. Na turnaji bude použité 42 stopové mazanie Chromuim. Členom BC BNC hradí jeden (prvý) štart na turnaji ich bowlingový klub. (Miro)

 
 
 
< Predchadzajuci   Nasledujuci >
Kalendár

 Image
SUMMER BOWLING TOURNAMENT 2024
           18.-21.7.2024

 Image
       BNC 2023/2024
       BNC 2024/2025
      SBWZ 2023/2024

Odkazy