Aktuality
AktualityKronikaFotogalériaLinkyKlubovňaKontaktujte nás
03 júl 2024
Novinky

     Image
BNC ONLINESCORING
     Image  
PBC ONLINESCORING

SUMMER BOWLING TOURNAMENT 2024
18.-21.7.2024
RESERVATION
PROPOZÍCIE
EVENT RULES
MAZANIE-PATTERN
WEBSITE

HANDICAPY

BNC BODOVACÍ REBRÍČEK
REBRÍČEK
PROPOZÍCIE
BNC MASTERS

Vyhľadávnie
Ale vás tu je
>> 257 host(ia) online
Reklama
          Image
KAMIÓNOVÁ PREPRAVA
        PNEUSERVIS

Image

Image

PBC Mikulášsky Turnaj 2019 Vytlač E-mail
07 december 2019
ImageTop 3 turnajaSobota, 7.12.2019. Finálový deň Mikulášskeho turnaja 2019 v PBC rozbehli záverečné dve kvalifikačné rundy, ktoré určili definitívne poradie kvalifikačného snaženia 57 zúčastnených hráčov. Víťazom kvalifikácie sa s úctyhodným súčtom 1517 stal Dávid Barak, pri odstúpení Františka Trnku sa posledným postupujúcim zo 16. pozície stal Josef Smolinský so súčtom 1174. Postup do semifinále si v 15 člennom Desperade zabezpečili ďalší štyria hráči s najvyšším výkonom: Michal Vataj 236, Ivan Tahotný 206, Andrej Hoos 205, Mágdolna Kapronczayné 198. Po kvalifikácii boli odovzadané ceny úspešným hráčom v doplnkových súťažiach. V hre o Jackpot sa 100 vyzbieraných eur rozdelilo medzi dvoch hráčov s rovnakým výkonom 268 - Dávid Barak a Viktor Zsolnai. Najlepšou dvojicou sa stali
VÝSLEDKY
MAZANIE
PROPOZÍCIE

 

Dávid Barak a Jan Tříska so súčtom 2776. V losovaní o novú excentrickú guľu sa šťastie usmialo na Martina Webera. Špeciálnu cenu vlosovaní – vianočného kapra získala Kristína Vlkovičová, ďakujem darcovi kapríka Dušanovi Túrocimu. Do finále B postúpili traja najlepší neregistrovaní hráči, na ktorých čakal súboj na súčet dvoch hier od nuly. Víťazom sa stal Rastislav Mesároš pred druhým Dušanom Evinicom, tretí skončil Bohuslav Kostelecký. Do semifinále A turnaja sa dostalo 20 registrovaných hráčov a tí si zahrali nasledujúce 3 hry od nuly, pričom do finále A postupovali už iba najlepší šiesti z nich. Víťazom semifinále sa stal Jan Tříska so súčtom 769 a zabezpečil si tak istú účasť v dvojčlennom superfinále. Cez dva Roll-off zápasy sa k nemu dopracoval Pavol Kečkéš a čakalo sa napínavé superfinále. To aj prišlo, o víťazovi sa rozhodlo až v jeho závere, keď sériou strajkov strhol víťazstvo na svoju stranu Jan Tříska, ktorý po skóre 211:181 nad Pavlom Kečkéšom v turnaji zvíťazil. Na tretej pozícii finišoval Dávid Barak a tu je poradie ďalších účastníkov finále A: 4. Miroslav Koník, 5. Peter Melkner, 6. Zoltán Skobrics. Najlepšou ženou turnaja sa stala Mágdolna Kapronczayné, najlepším seniorom Pavol Kečkéš a ocenenie za prvý najvyšší výkon 279 si odniesol Ján Debnár. Toto sú teda najpodstatnejšie informácie zo skončeného PBC Mikulášskeho turnaja 2019. Verím, že každý z účastníkov si odniesol niečo pozitívne a turnaj sa všetkým páčil. Prehľad skvelých výkonov hráčov na mazaní Middle Road nájdete v priloženej výsledkovej tabuľke. Prajem všetkým športovým hráčom, ktorí sa zúčastňujú na mojich turnajoch príjemné chvíle strávené so svojimi najbližšími počas Vianoc a vidíme sa najbližšie na Silvestrovskom turnaji 2019 v BNC od 26.12.2019. Šťastné a Veselé Vianoce.

Image
Trojica najlepších vo finále A - 2.miesto Pavol Kečkéš, 1.miesto Jan Tŕíska, 3.miesto Dávid Barak
Image
Trojica najlepších vo finále B - 2.miesto Dušan Evinic, 1.miesto Rastislav Mesároš, 3.miesto Bohuslav Kostelecký
 
Image
Ocenení finalisti A na PBC Mikulášskom Turnaji 2019
 
Image
Najlepšia žena turnaja - Mágdolna Kapronczayné
 
Image
Víťazi súťaže Dvojíc - Jan Tříska a Dávid Barak
 
Image
Víťazi v hre o Jackpot - Viktor Zsolnai a Dávid Barak

Image
Prvý najvyšší výkon v trurnaji Ján Debnár 279, najlepší senior turnaja Pavol Kečkéš
 
Image
Špeciálna cena v turnaji - vianočný kapor pre Kristínu Vlkovičovú
 

Dávid BarakPiatok, 6.12.2019. V deň Svätého Mikuláša pokračoval dvoma ďalšími kvalifikačnými rundami Mikulášsky turnaj 2019  v PBC. Už prvá dnešná kvalifikačná runda priniesla zlepšené výsledky najmä v podaní Miroslava Koníka. Jeho súčet sa zastavil až nad hranicou 1400, presný súčet 1419 mu na krátky čas zabezpečil líderskú pozíciu. V nasledujúcej runda sa však skvelými číslami prezentoval Dávid Barak. Začal výbornou hrou 268, ktorá je zatiaľ v turnaji najvyššou a momentálne mu zabezpečuje víťazstvo v hre o Jackpot. Dávid ukázal svoj silný potenciál aj v nasledujúcich hrách a jeho kvalifikačný súčet sa zastavil na čísle 1517, čo je jeho doterajšie maximum na 6 hier. V sobotu turnaj pokračuje záverečnými kvalifikačnými rundami, po ktorých je pre nepostupujúcich hráčov pripravená posledná šanca v Desperade. To je na programe o 15:00, o 16:00 by sa malo rozbehnúť semifinále pre 20 postupujúcich hráčov. Pre najlepších troch neregistrovaných hráčov je pripravené samostatné finále, pre lepší prehľad sú v tabuľke ich mená zvýraznené na žlto. Po kvalifikácii prebehne losovanie zo všetkých účastníkov turnaja, z ktorých jeden si odnesie novú excentrickú guľu. Som veľmi zvedavý ako to celé zajtra dopadne...

Viktor ŠpindorStreda, 4.12.2019. Dnešnou vloženou kvalifikačnou rundou so 16 hráčmi sa rozbehol ďalší ročník Mikulášskeho turnaj v Petržalka Bowling Center. Na mazaní Middle Road určenom pre nasledujúce kolo 1. BwL západ v PBC sa hráči zo začiatku celkom potrápili, ale v sumáre dosiahli uspokojivé výsledky. Víťazom prvého hracieho dňa sa so súčtom 1312 stal Viktor Špindor. Súčet cez 1200 majú aj ďalší štyria hráči v poradí. Najvyšší výkon v jednej hre 245 je zatiaľ na konte Miroslava Koníka a tento výkon je momentálne najvyšším aj v hre o Jajckpot. Je však jasné, že do konca kvalifikácie to tak nevydrží. Turnaj pokračuje ďalšími dvoma rundami v piatok a v sobotu. Je ešte zopár voľných miest, ktoré by mali na svoj tréning pred ligovým kolom v nedeľu 8.12. využiť najmä prvoligisti.

 

ImageÚvod. V termíne 4.-7.12.2019 sa v Petržalka Bowling Center uskutoční ďalší ročník Mikulášskeho turnaja. Formát turnaja vychádza z propozícií Bratislavského pohára – v kvalifikácii sa hrá 6 hier, do semifinále potom postupuje 16 hráčov podľa poradia a ďalší štyria z Desperada. Víťaz finále A si odnesie 150€, finančné ocenenia sú po 6. miesto. Pre troch najlepších neregistrovaných hráčov je pripravené ich vlastné finále B s vlastným aj finančným oceňovaním. Okrem toho sú pripravené ďalšie doplnkové súťaže – hra o Jackpot a súťaž Dvojice. Lákadlom pre všetkých účastníkov môže byť aj možnosť výhry novej bowlingovej gule Ebonite Affinity v losovaní po kvalifikácii. Nenechajte si ujsť tradične skvelý turnaj v mikulášskom období v PBC. Hrať sa bude na 39 stopovom mazaní Middle Road V2, na ktorom sa deň po Mikulášskom turnaji bude v PBC konať 3. kolo 1. Ligy Západ. Pridaná bol nultá runada na stredu 4.12.2019 so začiatkom o 13:00 a štartovným iba 15€. (Miro)



< Predchadzajuci   Nasledujuci >
Kalendár

 Image
SUMMER BOWLING TOURNAMENT 2024
           18.-21.7.2024

 Image
       BNC 2023/2024
       BNC 2024/2025
      SBWZ 2023/2024

Odkazy