Aktuality
AktualityKronikaFotogalériaLinkyKlubovňaKontaktujte nás
04 júl 2024
Novinky

     Image
BNC ONLINESCORING
     Image  
PBC ONLINESCORING

SUMMER BOWLING TOURNAMENT 2024
18.-21.7.2024
RESERVATION
PROPOZÍCIE
EVENT RULES
MAZANIE-PATTERN
WEBSITE

HANDICAPY

BNC BODOVACÍ REBRÍČEK
REBRÍČEK
PROPOZÍCIE
BNC MASTERS

Vyhľadávnie
Ale vás tu je
>> 123 host(ia) online
Reklama
          Image
KAMIÓNOVÁ PREPRAVA
        PNEUSERVIS

Image

Image

BNC Masters 2011 Vytlač E-mail
13 február 2011
ImageTop 3 turnajaNedeľa 13. február 2011. Poslednou kvalifikačnou rundou pokračoval BNC Masters 2011 od nedeľného rána. Celkovo sa v kvalifikácii predstavilo 98 hráčov, z ktorých 40 postupovalo do ďalších bojov. Prvých 8 hráčov išlo priamo do semifinále zvyšných 32 do štvrťfinále, kam si so sebou brali 50% svojho kvalifikačného súčtu. Víťazkou kvalifikácie sa stala Luminita Bucin Farkas –1402 a posledným postupujúcim pri neúčasti dvoch hráčov bol Marek Neumann – 1105. Vo štvrťfinále hráči odohrali ďalšie tri hry, ktoré sa pripočítali k prenosu a polovica z nich postupovala do semifinále, kde sa k nim pridali ôsmi najlepší hráči z kvalifikácie. Spolu teda 24 hráčov nastupovalo do semifinále na dve hry od nuly. Víťazom tejto časti sa stal Ľuboslav Jurinyi, ktorý si tak zabezpečil účasť v záverečnom superfinálovom zápase.
VÝSLEDKY MAZANIE
PROPOZÍCIE WEB STRÁNKA

 

Ďalších 7 hráčov čakali Roll-off zápasy. Z nich nakoniec do záverečného zápasu postúpila Luminita Bucin Farkas a zohrala s Ľuboslavom Jurinyim viac než napínavý zápas, v ktorom aj vďaka elegantne dorazenému splitu v poslednom frame zvíťazil Ľuboslav Jurinyi, druhé miesto teda patrí Luminite Farkas Bucin, tretí skončil Juraj Voskár. Ocenených bolo prvých osem hráčov excentrickými guľami, sparovú guľu za najvyšší výkon si odniesol Lukáš Andrássy – 280 v kvalifikácii, za najlepšiu ženu turnaja Luminita Bucin Farkas a za najlepšieho neregistrovaného Karel Bárta st., ktorý skončil na celkovom 12. mieste. Prvý traja hráči získali ešte nádherné poháre a finančné ocenenia. Po vyhlásení výsledkov a odovzdaní ocenení prišiel čas na losovanie troch špeciálnych cien – plazmových TV s uhlopriečkou 127 cm. Troch šťastných výhercov vyžreboval zástupca spoločnosti TPD, ktorá ako partner turnaja dodala tieto televízory do turnaja. Natešení z krásnej ceny nakoniec boli Milan Černý, Štefan Barak a Marek Kečkéš. Tak to bola bodka za BNC Masters 2011, ktorý podľa vyjadrení mnohých účastníkov nemal chybu. Tak zbierajte body do BNC Bodovacieho rebríčka 2011, aby ste o rok aj vy mohli byť účastní na BNC Masters 2012. Všetky výsledky po jednotlivých rundách, fotogalériu a ďalšie informácie nájdete na turnajovej web stránke.

Sobota 12. február 2011. Štyrmi kvalifikačnými rundami pokračoval dnes BNC Masters 2011 a spoznali sme nového lídra priebežného poradia kvalifikácie. O dve kolky si dovolila Luminita predbehnúť svojho manžela Jánosa so súčtom 1402 a je teda na čele celej kvalifikácie. Momentálne treba mať na postup nahraný súčet 1076, ale toto číslo po zajtrajšej runde určite platiť nebude. Predstaví sa v nej totiž 32 hráčov a medzi nimi aj ašpiranti na ďalší postup. Všetko ohľadne postupov bude jasné zajtra okolo obeda a vy sa to dozviete takmer online na turnajovej web stránke v sekcii výsledky. Tu momentálne zábava graduje, je totiž niečo pár minút pred polnocou.

Piatok, 11. február 2011. Prvou kvalifikačnou rundou sa dnes rozbehol prvý ročník BNC Masters 2011 za účasti 16 hráčov. Hneď na úvod turnaja sa bolo na čo pozerať, padali vysoké čísla a ten najvyšší výkon 279 zatiaľ drží János Farkas. János sa okrem toho stal víťazom úvodnej rundy a samozrejme je lídrom priebežného poradia s krásnym súčtom 1400. Hneď za ním sa drží jeho manželka Luminita a tretím v poradí je zatiaľ najlepší Slovák Tomáš Benko. Uvidíme čo na tom zmenia zajtrajšie štyri takmer plné rundy, vyzerá to, že celkovo sa na turnaji predstaví niečo okolo stovky hráčov. Odhadnúť koľko bude treba nahrať na postup do štvrťfinále si vôbec netrúfam, ale jasné je, že každý musí zahrať najlepšie ako vie. Pripomínam, že sa prenáša 50% kvalifikačného súčtu. Takže zajtra večer tu prinesieme opäť nové info z turnaja a na turnajovej stránke budeme vkladať výsledky po každej odohranej runde.(Miro)

Image
Trojica najlepších - Luminita Bucin Farkas, Ľuboslav Jurinyi, Juraj Voskár

 
Image
Osmička ocenených finalistov

< Predchadzajuci   Nasledujuci >
Kalendár

 Image
SUMMER BOWLING TOURNAMENT 2024
           18.-21.7.2024

 Image
       BNC 2023/2024
       BNC 2024/2025
      SBWZ 2023/2024

Odkazy