Aktuality
AktualityKronikaFotogalériaLinkyKlubovňaKontaktujte nás
03 júl 2024
Novinky

     Image
BNC ONLINESCORING
     Image  
PBC ONLINESCORING

SUMMER BOWLING TOURNAMENT 2024
18.-21.7.2024
RESERVATION
PROPOZÍCIE
EVENT RULES
MAZANIE-PATTERN
WEBSITE

HANDICAPY

BNC BODOVACÍ REBRÍČEK
REBRÍČEK
PROPOZÍCIE
BNC MASTERS

Vyhľadávnie
Ale vás tu je
>> 158 host(ia) online
Reklama
          Image
KAMIÓNOVÁ PREPRAVA
        PNEUSERVIS

Image

Image

Summer Bowling Tournament 2019 Vytlač E-mail
21 júl 2019
ImageTop 3 turnajaNedeľa, 21.7.2019. Záverečný deň SBT 2019 rozbehla posledná kvalifikačná runda, ktorá dala definitívne odpovede na otázky ohľadne postupov do štvrťfinále turnaja. Po kvalifikácii nepokračovali v turnaji traja z priamo postupujúcich hráčov a tak sa dostalo aj na Pavla Galbu, Dušana Túrociho a Kamila Bajcsiho. Okrem 26 postupujúcich z generálneho poradia kvalifikácie postupoval z každej z prvých šiestich rúnd jeden hráč: 1. Ivan Tahotný, 2. Andrej Hoos, 3. Roland Klokner, 4. Milada Matušíková, 5. Marián Bilanovič st., 6. Jana Weberová, ostatní hráči neboli pred štvrťfinále prítomní v BNC. Víťaz kvalifikácie Michal Homola si udržal prvenstvo aj po štyroch štvrťfinálových hrách aj zásluhou najvyššieho mužského výkonu 289. Najvyšší ženský výkon 224 dosiahla ešte v kvalifikácii
VÝSLEDKY PROPOZÍCIE MAZANIE
WEB STRÁNKA

 

Jana Weberová. Do semifinále postupovalo už iba 16 najlepších hráčov a odohrali tu tri hry od nuly. Tu si prvenstvo vybojoval Marián Švárny aj za pomoci skvelého výkonu 280 v 2. semifinálovej hre. Marián švárny tak išiel do záverečného finále s najvyššími šancami na celkové víťazstvo, postupová osmička hráčov si totiž prenášala všetky body dosiahnuté v semifinále. Už po prvej finálovej hre však o svoje vedenie prišiel a do čela sa dostal Jan Tříska. Ten nezaváhal ani v poslednej hre a dokázal obhájiť víťazstvo z vlaňajšieho ročníka SBT 2018. Druhé miesto udržal Marián Švárny, ktorý tak získal ocenenie aj za najlepšieho seniora, tretí finišoval Jakub Vlachovič. Tu je poradie zvyšných ocenených finalistov: 4. Ján Debnár, 5. Marek Kečkéš, 6. Viktor Zsolnai, 7. Michal Homola, 8. Pavol Kečkéš. Najlepším neregistrovaným hráčom turnaja sa stal rovnako ako vlani Eduard Kotrík na konečnom 17. mieste. Spolu sa nás zišlo na SBT 2019 77, čo nie je žiadna rekordná účasť, no napriek tomu to bola opäť v BNC veľká oslava bowlingu na vysokej športovej úrovni. Patrí vám všetkým zúčastneným za to veľká vďaka. Kompletný výsledkový servis a zopár obrázkov vo fotogalérii nájdete na web stránke turnaja. Teším sa zase o rok na SBT 2020!

Image
Trojica najlepších - 3.miesto Jakub Vlachovič, 1.miesto Jan Tříska, 2.miesto Marián Švárny
Image
Ocenení účastníci finále na SBT 2019
 
Image
Najvyšší mužský výkon - Michal Homola 289
 
Image
Najvyšší ženský výkon Jana Weberová 224
 
Image
Najlepší senior Marián Švárny

Image
Najlepší neregistrovaný hráč Eduard Kotrík
 

Lukáš AndrássySobota, 20.7.2019. Tretí hrací deň SBT 2019 pokračoval dvoma hracími rundami a spolu sa do súťaženia v turnaji zapojilo už 68 hráčov. Najvyšší súčet dnes dosiahol Lukáš Andrássy 1347, ale ns špici kvalifikačnej tabuľky je stále Michal Homola so súčtom 1413. Vyzerá to tak, že na priamy postup z kvalifikácie z 26. pozície nebude treba súčet nad 1200. Pripomínam znovu, že postupovať budú aj ďalší šiesti hráči, vždy jeden z každej z prvých šiestich rúnd. Aký je systém postupu zo skorších rúnd je vysvetlené v propozíciách a tiež som to rozpísal v komentári ku včerajšiemu dňu. Pred poslednou kvalifikačnou rundou by takto postupovali: 1. runda Tahotný Ivan, 2. runda Skobrics Zoltán, 3. runda Zeman Matej, 4. runda Matušíková Milada, 5. runda Pargáč Peter, 6. runda Weber Martin.Ide však iba o momentálny stav, ten sa ešte môže zmeniť v závislosti od výsledkov poslednej kvalifikačnej rundy. Tá štartuje zajtra o 10:00 a aj v nej je prihlásených okolo 20 hráčov, takže dostatok miesta aj pre vaše opravné štarty. Finálové kroky začínajú o 13:00.

Michal HomolaPiatok, 19.7.2019. Druhý hrací deň priniesol podľa predpokladu viacero výrazných zmien do výsledkov turnaja a navýšil sa počet účastníkov na 57. Krásnym súčtom 1413 ozdobil turnaj svojim štartom Michal Homola a je zatiaľ neohrozeným lídrom priebežného poradia. Dnes sa minuli rundy, z ktorých sa dalo postúpiť aj na súčet nižší ako je potrebný na 26. pozíciu po ukončení kvalifikácie. Z každej z prvých šiestich rúnd totiž postúpi jeden hráč, ktorý bude po kvalifikácii na pozíciách 27 a nižšie a zároveň bude mať v runde 1-6 najvyšší súčet z hráčov nepostupujúcich z pozícií 1-26. Aby som to lepšie priblížil, tak za súčasného stavu by postupovali: z rundy 1 Tahotný Ivan, z rundy 2 Skobrics Zoltán, z rundy 3 Mrázik Vladimír, z rundy 4 Engelman Stanislav, z rundy 5 Síkela Peter a z rundy 6 Weber Martin. Máme však pred sebou ešte tri kvalifikačné rundy, ktoré určite súčasný stav pomenia. Budem sa snažiť čo najskôr dať dotknutým hráčom vedieť info o ich postupe, je však najlepšie aby hráči so šancami na postup boli v nedeľu o 13:00 prítomní v PBC, vtedy totiž štartuje 1. finálový krok. Zmenila sa nám aj hodnota najvyššieho výkonu v jednej hre, Maroš Augustín dnes nahral 276. Zostalo ešte veľa miesta v pripravených rundách...stále sa môžete na turnaj nahlasovať.

Marián ŠvárnyŠtvrtok, 18.7.2019. Prvý hrací deň SBT 2019 priniesol prvé tri kvalifikačné rundy, v ktorých sa predstavilo 40 hráčov. Máme prvých troch víťazov kvalifikačných rúnd, ktorí získali duopack vín od Vinárstva Mrva&Stanko. Najvyšší súčet 1285 dnes dosiahol Marián Švárny a stal sa tak víťazom prvého hracieho dňa. Najvyšší výkon v jednej hre 258 dosiahli dnes dvaja hráči – Marek Neumann a Ľuboslav Jurinyi. Pred nami sú ešte tri hracie dni a spolu ďalších šesť kvalifikačných rúnd. To je veľa priestoru na vaše prípadné štarty a na možnosť zabojovať o postup z kvalifikácie turnaja. Využite voľné miesta na super turnaji leta v BNC Bratislava a myslite nato, že zo skorších šiestich rúnd je postup trošku jednoduchší.  (Miro)

< Predchadzajuci   Nasledujuci >
Kalendár

 Image
SUMMER BOWLING TOURNAMENT 2024
           18.-21.7.2024

 Image
       BNC 2023/2024
       BNC 2024/2025
      SBWZ 2023/2024

Odkazy