Aktuality
AktualityKronikaFotogalériaLinkyKlubovňaKontaktujte nás
04 júl 2024
Novinky

     Image
BNC ONLINESCORING
     Image  
PBC ONLINESCORING

SUMMER BOWLING TOURNAMENT 2024
18.-21.7.2024
RESERVATION
PROPOZÍCIE
EVENT RULES
MAZANIE-PATTERN
WEBSITE

HANDICAPY

BNC BODOVACÍ REBRÍČEK
REBRÍČEK
PROPOZÍCIE
BNC MASTERS

Vyhľadávnie
Ale vás tu je
>> 181 host(ia) online
Reklama
          Image
KAMIÓNOVÁ PREPRAVA
        PNEUSERVIS

Image

Image

Finále MSRj žien 2011/2012 Vytlač E-mail
20 máj 2012
ImageOcenené hráčky Finále MSRj žienV nedeľu 20. mája sa v BNC Bratislava konalo Finále MSRj žien 2011/2012. O zisk titulu sa prišlo popasovať 12 žien z celého Slovenska a v kvalifikácii odohrali 4 hry, ktoré rozhodli o nasadzovaní hráčok do finálových K.O. súbojov. Prvé štyri hráčky po kvalifikácii vynechávali prvé kolo, ďalších osem v poradí sa stretlo v 1. kole vyraďovačiek na 2 víťazné hry. Tri súboje skončili pomerom 2:0, len v jednom sa bojovalo dlhšie, nakoniec v ňom Petra Stanková podľahla Bibibane Klimkovej 1:2. V druhom kole sa už zapojili aj štyri najlepšie ženy z kvalifikácie a víťazka úvodnej časti Gabriela Králiková tu prehrala už s aktuálnou juniorskou Majsterkou SR Kristínou Šramkovou 0:2, rovnakým pomerom skončili aj ďalšie tri zápasy, z ktorých postupovali do bojov o medaily Alexandra Adamčík, Alena Baluchová a Xénia Ivanová.
FINÁLE MSRJ ŽIEN 2011/2012

 

V treťom kole K.O. súbojov zvíťazila 2:0 Alexandra Adamčík nad Alenou Baluchovou a Kristína Šramková nad Xéniou Ivanovou 2:1. Porazené hráčky si teda zahrali v zápase o 3. miesto, nakoniec po nekonečnej dráme v ňom uspela Alena Baluchová, štvrté miesto patrí Xénii Ivanovej. Xénia Ivanová je členkou nášho ŠK Mr.Split Bratislava a po niekoľkoročnej bowlingovej pauze spôsobenej materskými povinnosťami sa dúfajme postupne vráti na bowlingové dráhy. V nedeľu odohrala 12 hier s priemerom cez 172, ku koncu jej už chýbali potrebné sily, napriek tomu Xénii v mene klubu ďakujem za predvedený výkon. V zápase o titul sa v prvej hre zrodila remíza a tak musel už po niekoľký krát počas šampionátu rozhodovať rozstrel v 9. a 10. frame. Ten lepšie zvládla Kristína Šramková, zvíťazila aj v druhej hre a porazila tak vlaňajšiu Masjterku SR Alexandru Adamčík 2:0. Kristína Šramková tak zavŕšila svoj úspešný víkend v BNC Bratislava ziskom majstrovského titulu aj z MSRj žien 2011/2012, druhé miesto patrí Alexandre Adamčík, tretie Alene Baluchovej. Pri pohľade na šťastnú Kristínku, ktorá hrala celý víkend s veľkou chuťou a odhodlaním som si spomenul na slová, ktoré tu pred dvomi rokmi pri odovzdávaní ocenení úspešným finalistom MSRj 2009/2010 predniesol Brian Voss. Povedal to asi takto: „Je dôležité aby sa hráči zúčastňovali turnajov akejkoľvek kategórie, alebo si len tak zasúťažili medzi sebou s kamarátmi. Len tak môžu v bowlingu napredovať a táto hra im bude prinášať radosť“. Kristína Šramková je pravidelnou účastníčkou všetkých turnajov, ktoré sa v BNC Bratislava organizujú a zjavne sa jej to vyplatilo a vrátilo aj s úrokmi. Skúsenosti, ktoré tu postupne načerpala už v jej mladučkom veku dokázala pretaviť do zisku dvoch zlatých medailí na Majstrovstvách Slovenska junioriek a žien pre sezónu 2011/2012, blahoželám Kika, len tak ďalej.  Kristína Šramková si ziskom majstrovského titulu zabezpečila možnosť štartu na European Champions Cupe 2012, ktorý sa koná v holandskom Den Hague v októbri. Bude tak mať ďalšiu veľkú príležitosť k zisku pre ňu ešte stále veľmi dôležitých skúseností.  Výsledky a ďalšie informácie nájdete na stránke SBwZ. (Miro)

Image
Finálové poradie žien - 2. miesto Alexandra Adamčík, 1. miesto Kristína Šramková, 3. miesto Alena Baluchová, 4. miesto Xénia Ivanová


< Predchadzajuci   Nasledujuci >
Kalendár

 Image
SUMMER BOWLING TOURNAMENT 2024
           18.-21.7.2024

 Image
       BNC 2023/2024
       BNC 2024/2025
      SBWZ 2023/2024

Odkazy