Aktuality
AktualityKronikaFotogalériaLinkyKlubovňaKontaktujte nás
04 júl 2024
Novinky

     Image
BNC ONLINESCORING
     Image  
PBC ONLINESCORING

SUMMER BOWLING TOURNAMENT 2024
18.-21.7.2024
RESERVATION
PROPOZÍCIE
EVENT RULES
MAZANIE-PATTERN
WEBSITE

HANDICAPY

BNC BODOVACÍ REBRÍČEK
REBRÍČEK
PROPOZÍCIE
BNC MASTERS

Vyhľadávnie
Ale vás tu je
>> 315 host(ia) online
Reklama
          Image
KAMIÓNOVÁ PREPRAVA
        PNEUSERVIS

Image

Image

BNC Follow Me 2012 Vytlač E-mail
14 apríl 2012
ImageTop 3 turnajaSobota, 14. apríl. Finálový deň začínal súbojmi vo štvrťfinále kam postupovalo najlepších 32 hráčov z kvalifikácie a prenášali si 50% nahraného súčtu. Po odohraní ďalších štyroch hier postupovala polovica z nich do semifinále. To sa odohralo súčasne s finále „B“ neregistrovaných hráčov na tri hry od nuly. Víťazom finále „B“ sa stal Vladimír Mrázik, druhé miesto vybojoval Miloš Fiedler, tretí skončil Henrich Horečný, všetci traja hráči domácej BBL. Do finále „A“ sa prebojovala osmička najlepších hráčov na turnaji, s tým že finále sa odohralo systémom Postion Round Robin. O všetkom rozhodla posledná postion hra a výsledky boli neskutočné tesné. So ziskom 1753 bodov zvíťazil Jiří Hindrák iba dva body pred Tomášom Benkom, ktorý tak zachraňoval
 VÝSLEDKY MAZANIE PROPOZÍCIE WEBSTRÁNKA

 

 

renomé „domácej stajne“, tretí bol Gyorgy Bódis jr.. Najvyšší ženský výkon dosiahla najlepšia žena na turnaji Sarolta Dosztály v tretej kvalifikačnej runde – 267. O najvyšší mužský výkon sa postaral Tomáš Benko v siedmej kvalifikačnej runde zahral 268. Najlepšou juniorkou do 18 rokov sa stala Petra Stanková a najlepším juniorom Juraj Voskár. Po vyhlásení víťazov a odovzdaní všetkých ocenení prišlo na rad očakávané losovanie špeciálnych cien – 5 ks LCD TV. Ich šťastnými majiteľmi sa stali – Mihály Olajos, Mária Tóth, František Kuziel, Milada Matušíková a Igor Lendácky, srdečne im k peknej výhre blahoželám. Veľká vďaka patrí generálnemu partnerovi turnaja spoločnosti Bowling CZ zástupcovi spoločnosti Brunswick, spoločnosti Šekoshop z Komárna, ale najmä všetkým účastníkom BNC Follow Me 2012 za ich účasť na turnaji a hlavne za predvedené výkony. Podrobné výsledky a viac fotiek vo fotogalérii nájdete na turnajovej web stránke.

Jiří Hindrák - víťaz kvalifikáciePiatok, 13. apríl. V tento pre poverčivých neprajný dátum sa definitívne uzavrela kvalifikácia na BNC Follow Me 2012. Posledným postupujúcim do štvrťfinále je Juraj Voskár so súčtom 1126, naopak víťazom kvalifikácie sa stal veľmi presne hrajúci Jiří Hindrák z Českej republiky so súčtom 1361. Jirka si tak berie do štvrťfinále najvyšší prenos a bude mať teda najlepšiu východiskovú pozíciu k postupu ďalej. Rozdiely medzi mnohými hráčmi sú skutočne veľmi malé a tak je všetko absolútne otvorené. Začíname o 10.00 a od 12.00 je naplánované semifinále súčasne s finále „B“ neregistrovaných hráčov, kde je posledným postupujúcim Henrich Horečný. V prípade ak sa do štvrťfinále resp. finále „B“ nedostaví postupujúci hráč, nebude nahradený ďalším hráčom v poradí, dráhy budú hráčom prideľované podľa umiestnenia v kvalifikácii v zmysle propozícií. Losovanie 5 ks LCD TV prebehne po odovzdávaní turnajových ocenení, teda cca o 16.00 hod. Vhadzovanie žetónov do losovacej kocky spustíme od 14.00 hod.

Tomáš BenkoŠtvrtok, 12. apríl. Ďalšími troma kvalifikačnými rundami pokračoval druhý hrací deň na BNC Follow Me 2012. Do turnaja sa už zapojili aj slovinskí hráči a celkovo sa v BNC Bratislava predstavilo 96 účastníkov. Hráčom dňa bol Tomáš Benko, ktorý zahral najvyšší súčet – 1270 (priemer 211,67) a predviedol zatiaľ najvyššiu hru – 268. Lídrom kvalifikácie je teda ja naďalej Matěj Foťko a líderkou kategórie neregistrovaných hráčov (vo výsledkoch vyznačení žltou farbou) je stále Milada Matušíková. Na 32. postupové miesto momentálne postačuje súčet 1101, ale táto hranica sa bude určite zvyšovať. Zajtra sú totiž na programe ďalšie 4 kvalifikačné rundy a príde aj skupina nových silných hráčov. Obsadzovačka na zajtrajšie rundy je stále otvorená, začiatky rúnd sú o 12.00, 15.00, 18.00 a 21.00 hod.

Streda, 11. apríl. Úvodnými kvalifikačnými rundami sa rozbehol 3. ročník medzinárodného turnaja BNC Matěj FoťkoFollow Me 2012 v BNC Bratislava. Zatiaľ sa predstavilo 81 hráčov zo Slovenska, Maďarska, Čiech a na čele priebežného poradia sa usadil obojručný český hráč Matěj Foťko, ktorý zahral súčet 1357 (priemer 226,17). Mazací model sa zatiaľ podpisuje pod nižšie čísla, napriek tomu, že sa javí ako veľmi ľahko hrateľný, hráči robia veľa chýb vyplývajúcich z nepresností najmä pri dorážaní. Najvyššie z neregistrovaných hráčov sa drží Milada Matušíková a šestnástka postupujúcich z tejto kategórie bude v priebežnom poradí označovaná žltou farbou. Zajtra turnaj pokračuje ďalšími rundami od 13.00 hod a stále sa môžete prihlasovať. Výsledky a fotky víťazov rúnd nájdete na turnajovej web stránke.(Miro)


< Predchadzajuci   Nasledujuci >
Kalendár

 Image
SUMMER BOWLING TOURNAMENT 2024
           18.-21.7.2024

 Image
       BNC 2023/2024
       BNC 2024/2025
      SBWZ 2023/2024

Odkazy