Aktuality
AktualityKronikaFotogalériaLinkyKlubovňaKontaktujte nás
03 júl 2024
Novinky

     Image
BNC ONLINESCORING
     Image  
PBC ONLINESCORING

SUMMER BOWLING TOURNAMENT 2024
18.-21.7.2024
RESERVATION
PROPOZÍCIE
EVENT RULES
MAZANIE-PATTERN
WEBSITE

HANDICAPY

BNC BODOVACÍ REBRÍČEK
REBRÍČEK
PROPOZÍCIE
BNC MASTERS

Vyhľadávnie
Ale vás tu je
>> 91 host(ia) online
Reklama
          Image
KAMIÓNOVÁ PREPRAVA
        PNEUSERVIS

Image

Image

BNC Follow Me 2011 Vytlač E-mail
01 máj 2011
ImageTop 3 turnajaNedeľa, 1.máj. Týždňový maratón BNC Follow Me 2011 ukončili nedeľňajšie súboje o najcennejšie trofeje. O tom, že to budú skutočne napínavé momenty sme vedeli dopredu a hneď prvá hra štvrťfinále to potvrdila. Marek Kečkéš v nej totiž predviedol Perfect Game a urobil tak nie len sebe veľkú radosť.  Do semifinále postupovalo 16 najlepších z 32 štvrťfinalistov, z prvého miesta Lukáš Andrássy. Semifinále sa hralo na tri hry od nuly súčasne s finále neregistrovaných hráčov. V tomto finále B zvíťazil Milan Voskár pred Vladimírom Mrázikom a vlaňajším víťazom Karlom Bártom st. Do finále A sa dostali štyria maďarskí hráči, traja slovenskí a jedna Slovinka. Hralo sa systémom Round Robin a po siedmich vzájomných zápasoch bola na čele Luminita Bucin Farkas. Ani posledný position zápas už nič vážne na konečnom poradí nezmenil
BNC FOLLOW ME 2011

 

a Luminita Bucin Farkas sa stala víťazkou BNC Follow Me 2011. Druhé miesto si zaistil najlepší junior do 18. rokov Lukáš Andrássy, tretí skončil autor prvej Perfect Game turnaja Zoltán Skobrics. Najlepší ženský výkon 248 predviedla v kvalifikácii Luminita Bucin Farkas, najlepším juniorom do 15 rokov bol Paul Valla jr., najlepšou juniorkou do 15 rokov Petra Stanková a najlepšou dorastenkou do 18 rokov Eva Kalinová. Šťastným výhercom losovania špeciálnej ceny – novej Škody Fábia sa stal Tomáš Benko s číslom žetónu 376. Tri nové gule z losovania získali Zoltán Skobrics, Matej Jakabovič a Igor Lendácky. Ak sa pozrieme na trochu štatistiky, tak na turnaji sa zúčastnilo 197 hráčov zo piatich krajín Európy, ktorí absovovali 405 štartov. Spolu sa na turnaji rozdalo takmer 3000€ na finančných oceneniach, množstvo trofejí, 13 nových gúľ Brunswick a samozrejme najhodnotnejšou cenou bola nová Fábia. Na záver by som sa chcel touto cestou poďakovať najmä zástupcom generálneho partnera spoločnosti Bowling CZ , pani majiteľke Zdenke Krajíčkovej a obchodnému riaditeľovi pánovi Zdenkovi Kratochvílovi za poskytnuté ceny do turnaja a za pomoc pri ich predávaní a losovaní. Takisto ďakujem za priazeň a podporu všetkým účastníkom turnaja a s tými, ktorým sa na BNC Follow Me 2011páčilo sa teším na stretnutie opäť o rok na BNC Follow Me 2012. Podrobné výsledky, komentáre a fotogalériu nájdete na webovej stránke turnaja.

Image
Trojica najlepších - Lukáš Andrássy, Luminita Bucin Farkas, Zoltán Skobrics
 
Image
Najlepší vo finále B - Vladimír Mrázik, Milan Voskár, Karel Bárta st.

 
Image
Luminta Bucin Farkas - víťazka turnaja
Image
Tomáš Benko - víťaz Škody Fábia

Ľuboslav Jurinyi - víťaz kvalifikácieSobota, 30. apríl. Štyri sobotňajšie rundy priniesli vyriešenie otázok koľko bude treba nahrať na postup do štvrťfinále a koľko na postup do finále neregistrovaných hráčov. Medzi 32 štvrťfinalistov sa žiaden neregistrovaný hráč nedostal, najlepší z nich bol Milan Soušek  - 1140 na celkovom 42. mieste a posledným postupujúcim je Milan Motyka – 984. Začiatok tohto finále „B“ je plánovaný na 12.00. Víťazom celej kvalifikácie sa stal Ľuboslav Jurinyi so súčtom 1386, posledným postupujúcim so súčtom 1157 Matej Jakabovič, ktorý nahral rovnaké skóre ako Ján Debnár, ale mal vyššiu maximálnu hru. Štvrťfinále začína o 10.00 a dráhy budú prideľované podľa poradia v kvalifikácii od 1 po 16. Hráči si prenášajú 50% kvalifikačného súčtu a hrajú ďalšie 4 hry. Zoznamy neregistrovaných finalistov a štvrťfinalistov nájdete na turnajovej stránke v sekcii výsledky. Od 14.00 do 16.00 bude prebiehať vhadzovanie žetónov do losovacej nádoby a po finále a odovzdaní ocenení prebehne samotné losovanie špeciálnych cien.

Nenad Bezjak - líder kvalifikácie po 10. rundePiatok, 29. apríl. Dve piatkové rundy priniesli dve výrazné zmeny v turnaji a to zmenu na čele celkového poradia, kam sa so súčtom 1359 bodov hneď svojim prvým štartom dostal Slovinec Nenad Bezjak a výmena nastala aj na čele poradia neregistrovaných hráčov, s rovnakým súčtom ale lepšiou najvyššou hrou odsunul na druhé miesto Vladimíra Mrázika Karel Bárta st. z Českej republiky. Množstvo hráčov sa pýta na hranicu postupu do 32 členného štvrťfinále. Podľa môjho odhadu by sa táto mala pohybovať medzi hodnotami 1180 až 1200 bodov. Uvidíme čo prinesú štyri sobotňajšie rundy a či bol môj odhad správny. Piatkový večer ukončil vydarený kultúrny program – vystúpenie dievčenskej tanečnej skupiny The Flames a šou „chlapa s tromi guľami“ Milana Roskopfa. Všetko toto bolo spríjemnené bohatými divinovými bufetmi a voľnou ochutnávkou vín Vinárstva Mrva&Stanko.

Ľuboslav Jurinyi - najlepší hráč 3. hracieho dňaŠtvrtok 28. apríl. Štvrtý hrací deň zaplnili do posledného miesta výsostne slovenskí hráči, z toho minimálne z polovice neregistrovaní. Aj z tohto dôvodu dnes nepadali vysoké čísla, cez hranicu 1200 bodov sa dostal iba Ľuboslav Jurinyi, ktorý tak bol so súčtom 1253 najlepším hráčom dnešného dňa. Na čele teda žiadne zmeny nenastali a to platí aj o kategórii neregistrovaných hráčov. V piatok začíname už o 16.30 v poradí 9. rundou a po skončení 10. rundy približne o 21.30 je plánovaný kultúrny program s vystúpením dievčenskej tanečnej skupiny The Flames a svetového rekordéra v zatiaľ utajenej disciplíne. Už približne od 21.00 budú pre všetkých účastníkov BNC Follow Me 2011 pripravené divinové špeciality vo forme bufetových stolov a kolekciu 15 skvelých vín Vinártsva Mrva&Stanko predstaví Peter Stanko v ochutnávke, všetci ste srdečne pozvaní.

 

János Farkas - líder kvalifikácie po 6. rundeStreda, 27. apríl. Máme za sebou prvých 6 kvalifikačných rúnd a najmä tá piata miešala poradím na špici priebežného poradia. Na 1. miesto sa dostal János Farkas so súčtom 1337. Výrazne si polepšili aj Lukáš Andrássy s Ľuboslavom Jurinyim, Lukáš je so súčtom 1293 zatiaľ najlepším Slovákom na priebežnom 4. mieste a vedie poradie hráčov do 18 rokov. Prvú Perfect Game turnaja predviedol v druhej hre 5. rundy Zoltán Skobrics, získal tak prémiu 300 Eur. Zoltán ale zahral výrazne lepší súčet 1326 v 6. runde a to ho zaradilo na 2. miesto. V poradí neregistrovaných hráčov si prvenstvo stále drží Vladimír Mrázik. Zatiaľ sa na BNC Follow Me 2011 predstavilo 121 hráčov, zajtra sa objavia opäť noví hráči vo dvoch rundách, stále je ale priestor na opravné štarty v runde so začiatkom o 17.00 hod.

 

Marek Kečkéš, najlepší hráč 2. dňaUtorok 26. apríl. Druhý hrací deň pokračoval dvoma plne obsadenými kvalifikačnými rundami. Poradie na prvých dvoch miestach celkového poradia sa nemenilo, na 3. miesto sa dostal víťaz 3. rundy Marek Kečkéš so súčtom 1274. Marek je okrem toho lídrom poradia hráčov kategórie do 18. rokov.  Cez priemer 200 sa prehupol ešte víťaz 4. rundy Ladislav Bitto, ktorý je tak momentálne na 5. mieste. Medzi doteraz zúčastnenými 95 hráčmi štartovala už aj početná skupina neregistrovaných hráčov, z ktorých 16 postupujúcich do finále B je označených žltou farbou v celkovom poradí kvalifikácie. Na čele tejto skupiny je Vladimír Mrázik so súčtom 1068 bodov.

 

 

Luminita Bucin Farkas - líder kvalifikácie po prvom dni Pondelok, 25. apríl. Veľkonočný pondelok otvoril druhý ročník BNC Follow Me 2011 dvoma plnými kvalifikačnými rundami. Spolu sa zatiaľ na turnaji predstavilo 49 hráčov, z toho 10 neregistrovaných. Víťazkou 1. rundy sa stala Luminita Bucin Farkas, ktorá aj vďaka handicapu vedie v priebežnom poradí po prvom hracom dni pred víťazom 2. rundy Miroslavom Koníkom. Tretím hráčom, ktorý sa zatiaľ dostal cez hranicu 1200 je maďarský reprezentant Gergely Kapronczay. Zdá sa, že 41 stopové mazanie zatiaľ robí hráčom trochu problémy, myslím, že postupne budú ich výkony narastať a hranica postupu medzi 32 štvrťfinalistov pôjde pomerne vysoko. Postupujúci hráči si do štvrťfinále prenášajú 50% kvalifikačného súčtu, na čo treba myslieť už v kvalifikácii, ktorá bude prebiehať celý týždeň až do soboty večer.  (Miro)

< Predchadzajuci   Nasledujuci >
Kalendár

 Image
SUMMER BOWLING TOURNAMENT 2024
           18.-21.7.2024

 Image
       BNC 2023/2024
       BNC 2024/2025
      SBWZ 2023/2024

Odkazy